Vad hände?

I går var jag på solskenshumör, kände att jag hade fått vila ut under helgen. Vi var ju hos mina föräldrar och på lördagen hade jag möjlighet att sova två timmar. När hade jag det senast? I går hade jag alltså massor av energi och tycket att det var skönt att jobba och framförallt kul! Minns inte när jag ens orkade känna så sist. Men hur länge fick jag vara på detta supergoda humör med all min oförskämt goda energi? Jo exakt en dag höll det. I dag var det precis som vanligt, lika trött och längtan efter lov var lika stor som i fredags. Inte så kul! Gillar inte detta vakuum som jag gått runt i under så lång tid nu. En dag, EN DAG!!!! Inte bra, vad var det som hände?

3 kommentarer:

jessica sa...

Ja du gumman... Det är inte roligt när man kommer till et stadium när allt känns tungt på jobbet. Men det är tur lovet närmar sig med stormsteg...
Vad sägs om att jag kan locka dig med en snabbvisit på söndag.. En kopp kaffe och lite skitsnack. Men då blir det en snabbis. Om ni har tid förstås...
Kram

Anonym sa...

Hej Anna.
Hoppas att det ordnar upp sig och att du snart blir den pigga glada Anna som vi känner igen. Du är en härlig person som sprider massor med glädje bland oss som känner dig (jo då, lite grann känner jag dig i alla fall :-) ). Du får tanka energi hos dina nära och kära där uppe, så ska du nog se att du tar dig igenom höstmörkret. Såg att ni ska iväg på en liten semester. Ha det underbart och ta hand om varandra. Hälsa familjen.

Kramar från ie med familj

Berggrens i Rydebäck sa...

Det är hösten och mörkret som talar om att de är här... Därför har vi tagit en veckas semester nu, för att få lite ljus!