Dagarna passerar...............

...................i en rask takt och vips är det tisdag igen. det går fort, men vi skiter i det nu.
Här kommer en liten resumé över den gångna veckan.
Torsdag: Statusebesiktingen gick inte som jag hade hoppats, det blir visserligen ommålat i kök (fondvägg var absolut inte att tänka på) men luckorna skulle kosta 100 kr extra i månaden, ny spis skulle kosta 32 kr extara i månaden. Badkar skulle kosta 30 kr extra i månaden, det kan det ju faktiskt vara värt när man har barn så det ska vi fkatiskt bekosta. Ommålning i hallen var inte heller att tänka på, får bekosta allt själv i såfall och då endast i vitt!
Nä, det får helt enkelt bli ommålning i kök och ett badkar, har inte lust att pröjsa mer- det är ju trots allt en hyreslägenhet..............

Fredag: Minns inte ens vad jag gjorde. Maken slutade tidigt ialla fall så det blev god mat och vin på kvällen

Lördag: Städade och fixade hemma inför besöket av mamma. Promenad, sonen på kalas och sen middag med vin och god mat.

Söndag: Besökte Bror Hjorts hus här i Uppsala med familjen och mamma. Vi hämtade Filips staty han gjort på ett besök med dagis.
Sonen skpelade fotboll på eftermiddagen i Liljeforsskolans gympahall.

Måndag: Fikade med Pernilla, Ellen, Mia, Jacob, Elina och Rasmus på Brantingsfiket. Lek i lekpark och inhandling av lite mat.

Tisdag (idag): Besök av Marie på förmiddagen som hade med sig min nyinköpta klocka. Efter dagishämtning och lunch gick vi till Pernilla och sedan vidare till Årsta kyrkans Öppna Förskolan, där sonen lekte och hade superkul.
Hem och grädda pannkakor eftersom sonen har utflykt i morgon med dagis. Stekoset har fortfarande inte lagt sig i lägenheten. Men gott va de!

Så en liten kort version av vad jag gjort den senaste tiden!

Inga kommentarer: