Börjar jag bli skruttig?

Nu har jag haft ont i ryggen en längre tid och för att kunna sova på natten har jag blivit tvungen att knapra alvedon. Någt som jag egentligen inte alls vill, har jag huvudvärk brukar jag faktiskt inte ta alvedon efterom jag vill att smärtan ska försvinna av sig själv. Alltså känner jag mig som en pillertrillare nu förtiden. Har försökt ringa min sjukgymnast som jag gick hos udner graviditeten för att kanske bli behandlad med akupunktur eller få massage, inget resultat.
Nu har jag även fått ont i högerögat. Så tyspiskt. Eftersom jag kanprat alvedon den sista tiden så är nu dessa smärtlindrande tabletter slut. Jag kan varken titta eller blunda.
Som tur är har jag fått en tid hos en läkare i eftermiddag, hoppas, hoppas, hoppas verkligen itne att det är nåt allvalrigt fel. Vill inte bli opererad. Kanske typiskt mig at alltid tänka det värsta men jag är livrädd för sånt.
Jag vet att jag snart fyller 32 (!) och undrar nu om jag börjar bli gammal och skruttig!

1 kommentar:

Anonym sa...

åh,vännen det låter inge vidare:-( Hoppas du snart blir bättre! Jag sänder en stor varm kram som kanske hjälper för stunden!