Helgen som var

I helgen har det hänt en hel del grejer.
Maken slutade tidigt i fredags så vi åt god middag och hade en skön fredagskväll tillsammans med en son som sov i sin säng och en dotter som somnade och sov lääääänge.
I går (lördag) var familjen von Alten Blom på besök från Köping och som vanligt när vi träffas går tiden alldeles för fort. Efter lunch gick vi promenad till Vaksala torg och kollade på alla Mangafantaster som invarderat stan....Jimmy (maken Blom) blev rädd och bestämde sig snabbt för att Uppsala var en läskig stad.... Han är rolig han!
När de åkt hem kollade vi lite film och somnande tidigt.
Idag har vi gått igenom en hel del bebiskläder och sorterat ut det som vi antingen inte tyckte passade på vår lilla tös eller det som var för slitet. Loppis nästa, här ska det säljas grejer! Efter lunch åkte vi till Marie och Stefan på 4 årskalas eftersom det var Edvins födelsedag. Alltid lika trevligt att träffa dem och alltid lika gott fika. Precis hur trevligt som helst, som vanligt!

Nu är det dags att krypa till kojs och invänta morgondagen då sonen ska börja med sina 3timmar om dagen på dagis. Håller tummarna för bra väder så vi kan vara ute på eftermiddagen.
Tack och godnatt!

Inga kommentarer: