En helg full med aktiviteter

Den här helgen börjar nu närma sig sitt slut och här sitter jag i soffan och är precis hur trött som helst. Helgen har verkligen varit full med aktiviteter.

I fredags var Marie och hennes killar Adrian och Edvin här och lekte. Fullt ös på alla tre pojkarna och rummet städades 2 gånger för at vi överhuvudtaget skulle hitta golvet. Men kul hade de. Sonen somnade utan några som helst problem på kvällen!

Lördagen började sonen och maken med att ge sig ut till 4Hgården i snålblåst och -15, när de kom hem blev det till att krypa upp i soffanunder filt och dricka varmchoklad för att återfå naturlig kroppstemperatur.
Därefter var det dags att åka på kalas hemma hos Edvin och Adrian för att fira Adrian på hans 2 årsdag. Det var många barn där (och väldigt många vuxna) så lek och bus tills vi satte oss i bilen- då stupade sonen.
Vi for vidare till Enköping för att leka, busa, äta och umgås hemma hos familjen Linevid. Det var som vanligt jättetrevligt och tiden bara rann i väg. Hemresan var faktiskt ganska obehaglig och jag började inse att SMHI´s klass II varning inte var förgäves, på vissa platser såg vi inte ens vägen. Men vi kom hem ordentligt tillslut!

Idag har vi varit på ytterligare ett kalas. 2 barn (syskon) på dagis fyller visst i samma veva och passade på att ha kalas tillsammans. Alla barn från dessa två syskons dagisgrupper var där och vi föräldrar som var där konstaterade snabbt att vi var glada att inte jobba i den ljudnivån. Det kan inte vara lätt, ett fasligt liv och hela tiden nån som var lite ledsen.
Innan kalaset var vi även på en lägenhetsvisning och ja det är ju alltid kul!

Nu är helgen slut och vi ska umgås lite framför OS innan det är dags att krypa till kojs!

Inga kommentarer: