Korta ner arbetsveckan!

Tänk vad tiden går fort- hela hösten har sonen kommit hem från dagis med nya julsånger på sin reportoar och idag, så var föreställningen raskt över. Det var hur mysigt som helst att se vår "lilla" kille sjunga alla jul och lussesånger de övat på. Jag blev såklart rörd, men det hör väl till.
Efter skönsång och lussefika på vårat dagis gick vi hem för att ett par timmar senare gå till guddotterns dagis och bevittna "småttingarnas" Luciashow! Det var också helt udnerbart även om det mest var personalen som sjöng och barnen grinade. Men det gör ingenting, huvudsaken var att min guddotter inte grinade- stolt gudmor alltså!
Egentligen borde man alltid vara eldig minst en dag i veckan, det har verkligen varit helt underbart och vad mycekt bud och lek man hinner med när man inte jobbar!

1 kommentar:

brunetta.com sa...

Bruna granna bönor kan man se på stranden, men det finns andra man håller i handen. När de krossas blir det precis det ni vill ha och det smakar garanterat bra! När ni stickat och läst klart då får ni på denna sätta fart!

Kramar
/Brunetta