Nu blir det lite lugnare igen

I helgen har det varit fulltupp.
I fredags firade vi sonen som fyllde 3 år tillsammans med mormor, morfar, farmor, farfar och en faster till maken här hemma med smörgåstårta, glass och jordgubbar. Det blev många paket och lilleman var hetl lysrisk över alla grejer. En kanondag frö både honom och oss.

I lördags var det dags för kalas för kompisarna. Föräldrarna och jag hjälptes åt att duka upp Många i skuggan ute på Gränbyfältet där vi sedan åt korv, Spindelmannentårta och dracksaft. För att alla barnen skulle ah nåt att göra och för att de inte skule evettas ihjäl fick de varsin vattenpistol att skjuta på varandra med- även papperna Ludde och Stefan gillade detta och hade hela barnaskaran mot sig. Många fina presenter fick sonen och många glada skratt. Han hade ett jätteroligt kalas och tack alla ni som var med och firade honom!

I går var vi på ytterligare ett kalas. Sebbe, sonens bästis fyllde 3 år så vi packade ner badklader åt honom och åt oss i en annan väska och begav hos hem till Sebbes farmorshus där kalaset var. Barnen lekte i en waterslide, där de ska ligga på mage och glida i vatten och i en plaskpool hela kalaset. Det fanns inte en chans för dem att hinna äta ens.... Maria, Sebbes mamma, hade gjort kanongoda tårtor och fixat med massor av fika. Verkligen jättemysigt.
Efter kalaset åkte vi vidare till Björklingebadet där jag premiärdoppade mig! Är ju en riktig badkruka men det var faktiskt varmt i vattnet.
Efter en stunds lek och plask åkte vi hem och grillade på gården. Kaffe och glass stod Åsa och Micke för så vi satt här på gården fram till 21 i går kväll och hade det riktigt skönt.

Oj, det var helgen det. Den största och märkligaste händelsen är väl ändå att vår son redan hunnit bli 3, tänk att tiden gått så fort!

1 kommentar:

christian sa...

du svarade inte anna