Hetsiga tider...

...så här i slutet av vårterminen!
I måndags var det städdag och 9:ernas middag och bal. Alla var verkligen jättefina och jag blev lite rörd fram mot kvällen, men annars gick det bra. Det var roligt att äntligen få vara med, förra året var jag serveringspersonal....inte alls lika kul!

I tisdags var det avslutning för skolan alla elever. Att lämna min underbara SOgrupp kändes inte alls kul men jag klarade mig från tårar även där. Jobbigt blev det sedan när jag var med i kyrkan även på 9:ornas avslutning.
De fick alla komma fram och hämta betygen och en ros av rektor och handledare. En supergo kille som etsat sig fast i mitt hjärta gick direkt och lämnade rosen till mig. Jag blev hur glad som helst. Dessutom fick jag flera rosor från fler elever och en bukett + ett paket faktiskt.
Åhhh vad jag blev glad. Jag som inte trodde jag skulle få en endaste blomma.
Mitt hjärta blödde och tårarna rann ner för mina kinder- kunde inte få ett slut på dem.

Hem till Christine och fixa oss inför kvällen galej med jobbet.
Rektor hade bjudit hem oss till henne på klipporna för att äta avslutningsmiddag med inhyrd kock! Jag var den enda som kom i kort klänning, jag var fin men helt felklädd. De andra hade jeans och tröja typ. Jaja, jag frös ialla fall inte.
Maten var kanon. Ett glatt gäng på ca 10 pers gick vi sedan vidare till en liten mysig pub, vet ej vart har ju som ni alla vet noll lokalsinne...

I morse var det dags att jobba igen, inget jag var direkt uplagd för. Hade hellre stannat kvar på sffan under det sköna täcket hema hos Christine men man kan inte alltid få som man vill.

Nu är jag hemma och har äntligen träffat och myst med min familj igen, känns som en evighet sen.
Jag har haft en rolig vecka men det trar på krafterna....tror att det kan vara för att jag inte är 20 längre.....

Inga kommentarer: