Ännu en helg...

...som är till enda. Tänk vad tiden går fort, i morgon jobbar jag min sista dag på vårtermien 2009 och läsåret 2009 är slut! Kan inte fatta att det redan är dags att vara ledig i 8 sköna härliga veckor.....bara solen komemr åxå!

I går hade vi möhippa för Linda Sandström- blivande fru Lundemo och det var ritkigt kul. Det blev en ganska lugn och skön dag med picknick i skolparken (Enköping) med skumpa, jordgubbar, lunch och mera dricka! Några frågor om "Ludde" skulle besvaras vilket inte borde varit så svårt eftersom de varit i hop i typ 10 år, men det var lite knepiga frågor. Fast det blev bra resultat!
Efter det begav vi oss ner på torget där det skulle utföras uppdrag som hon klarade galant. Kilkarna hade svensexa för blivande maken Peter och vi träffades i alla hast på stan. Det blev en rolig överraskning eftersom den blivande frun inte visste att "Ludde" inte skulle vara hemma med barnen och att det även var hans tur denna dag.
Efter uppdragen som bruden utförde som en dans gick vi vidare till hotellet i Enköping där vi slappade i relaxen medan Linda fick ansiktsmassage och massor med avkoppling! När vi alla hade duschat och ätit ost och kex åkte vi hem till familjen Sandström och grillade. En del schlagerkunskaper ställdes på prov med singstar (min absoluta favvis) och mera frågor.
Utgång på både O´leary's och Statshörnan där vi avslutade kvällen med grabbgänget och massor av dans.
Det blev en hellyckad dag och kväll!
Nu önskar jag Linda och Ludde all lycka!

Inga kommentarer: