Påskhelgen...

...har varit hur skön som helst. Här kommer en liten resumé:

På Skärtorsdagen var Lilleman utklädd till Påskkärring med Simon nere på stan. Det var jättemysigt att se dessa två små herrar springa runt och "påska". Varje år på Vaksalatorg annordnas det påskparad med stans alla utklädda barn och det bjuds på uppträdande med dans och sång. Sen får alla barn varsitt påskägg med godis. (Ligger lite mysiga bilder här i bloggen)

På Långfedagen var vi med Edvin, Adrian, Marie och Stefan i Vedyxaskogen och grillade korv. Det var lite kallt eftersom trädtopparna skymde solen men det var jättemysigt. Efter korvgrillning åkte vi alla hem till Marie och Stefan där vi njöt av solen på deras uteplats medan pojkarna lekte i lekparken och sedan sanerades i deras badkar. Nåt vår son tyckte var jättemysigt. Han har ju aldrig badat med någon kompis tidigare. (Lagt in lite bilder i bloggen)

På Påskafton åkte vi till mina föräldrar där Eric, Carl och Annika var på besök. Pojkarna lekte för fullt och härjade så de var alldeles slut när kvällen kom. Påskharen hade varit hemma hos mormor och morfar och det blev äggjakt i trädgården. En massa paket hittades. Vi tittade även på vår film från Österrike, sportlovet, som vi var i och åkte skidor vecka 9. (Ligger bilder i bloggen)

Påskafton bestod även den av en massa lek och bus mellan våra små pojkar innan vi packade i hop oss och åkte hemmåt. Gjorde en avstickare i Enköping och träffade makens föräldrar. Sonen och farfar sparkade boll medan jag satt och njöt i solen vid husväggen. Påskharen hade hittat även till Enköping och Lilleman fick mera paket. Det bjöds på grillat i den sköna vårsolen och sedan åkte vi hemmåt.

Väl hemma var det bara att mysa ner sig i soffan och njuta av att vara själva en liten stund.

Åhh vad jag älskar att min man inte längre jobbar helger, tänk vad mycket tid vi får tillsammans i vår lilla familj!

1 kommentar:

Jessica sa...

Låter som en otroligt skön påsk!
Ja tänk vad härligt att vara ledig på helgerna. Jag önskar att någon gång i framtiden slippa det. Men nu ska man vara glad att man har ett jobb i alla fall.
Kramar