Förkyld

Usch nu har jag gått och blivit snorig. Det började i går när vi var hemma hos Linus och Martina och åt middag. Helt plötsligt blev jag täppt i näsan och jag kände mig tjock i halsen. Då misstänkte jag att det var nån slags allergi som helt plötsligt blommade upp- men den ideén var inte direkt övertygande eftersom jag inte har allergi sedan tidigare. Ändå försökte jag skylla på den lilla kattstackarn Selma och till och med pollen fick en halv utskällning, men nu vet jag mycket bättre!
Jag har drabbats av vårens hemska förkylning!

Efter att jag alldeles nyss dammat av en rejäl nysning påstod maken att jag går för lättklätt.... ehh hallå! Ska man ha skoteroverall på sig när solen skiner? Visst har jag gått med bara ben och kortärmad men herregud, det har ju varit värsta sommarvärmen i helgen!

Tyvärr har det börjat kännas ännu mer i halsen och jag håller tummarna att jag är frisk i morgon, det är mycket på jobbet och jag har INTE tid att vara hemma.......

1 kommentar:

jessica sa...

Jag trodde inte maken din levde efter gamla skrönor.. Haha, men det finns tyvärr inget kopplat till att om man klär sig för lite så blir man sjuk. Förkylning är bara ett jobbigt virus. Så för att försvara dig har du nog plockat upp det från någon otäck smittbärare. Ge igen nästa gång..=)
Kramar