Semester svenskar

Är det någon som sett TV4:as program på onsdagar klockan 20, som handlar om svensakr som reser till Thailand på semster? Så jävla pinsamt, jag kollar och känner att jag dör! Är det verkligen så vi svenskar är när vi är ute och reser? Ett par, de har varit tre år i rad i Thailand över jul men måste ändå ta med sig eget kaffe, kaviar, sill och Bullens jävla korv när de semestrar! Även om jag inte haft med mig mat när jag varit utomlands så lär det väl ändå märkas att man är turist. Usch, jag tycker att det är så jobbigt, hoppas, hoppas, hoppas inte att den inhemska befolkningen ser på alla svenska tursiter så här, då lär man ju skämmas i hjäl.

För er som ännu inte sett detta pinsama program, slå på TV4 nästa onsdag klockan 20, vill man sitta och skämmas udner filten i drygt 60 minuter är det verkligen värt att slå på Tv:n!

2 kommentarer:

Svägerskan sa...

Jag håller med, det är lätt att skämmas för andra... Fast jag skippar det helt, det finns roligare saker att göra!!! Kul med lite historia på bloggen, högsta betyg!!! KRAM!!!

Katrin sa...

Jag kollade ocksa pa det! Jag holl pa att garva ihjal mig!!
Det finns sadana manniksor har nere...