Helgen som varit

Hela den här helgen har varit helt underbar. Mina planer var att hinna umgås så mycke tjag bar akunde med mina vänner och det har jag faktiskt hunnit med.
I fredags var jag och Lilleman till Pernilla, fikade och pratade en massa om CV och sånt.
I lördags träffade sonen och jag Johanna nere på stan och fikade. Vi träffades klockan 13 och pratade och umgcks ända till 16,30 typ. Hur kul som helst. Det kändes så himlans bra att få tid med Johanna, vi har ju inte setts eller knappt hörts sedan min fest i september. Tänk vad tiden går fort. Men nu hade vi båda tid och det kändes jättebra!
I dag, söndag, har jag, Lilleman och maken varit hemma hos familjen Sidén Lannergård och ätit god lunch och god björnbärspaj. Pojkarna har legt och kivats en del åxå men vi har alla haft jättekul. Har inte heller hunnit träffa Karin sedan min fest och det var superkul att vi hade tid att ses. Småpojkarna hade inte träffats sedan i somras tror jag. Tiden bara rinenr iväg när alla jobbar!
Helgen har varit hur skön som helst, känns bra att bli lite uppdaterad på vad som händer i vännernas liv- synd bara att det ska vara så svårt att hitta tid till att träffas oftare!
Nu är det söndag och i mrogon börjar en ny vecka, en vecka närmare jul och jullov.
Då ska jag verkligen hinna träffa vänner!
Tack alla mina goa vänner för att ni finns!

1 kommentar:

jessica sa...

Låter som att din helg varit kanon!! Alltid skönt att träffa vänner och bara ta det lugnt!! Men gud vad helgerna springer iväg. Ibland önskar man att helgen hade fler dagar. Visst är det tråkigt när tiden knappt räcker till att både hinna med familj och vänner. Jag önskar vi hade mer tid att träffas, men det är väl så det är när man har fullt upp i veckan med jobb och helgerna oftast är fullspäckade med annat. Saknar dig massor gumman!! Kramar