Sköna helg

I fredags var det fredagsöl med några jobbisar och det var hur nice som helst. Vi hamnade på Robbans stamhak på söder och det blev ett par glas sköna vin under kvällen. Definetivt nåt vi måste göra om.
Tåget tog mig sedan till Enköping och väl framme somnade jag som en stock. Tänk att en jobbvecka kan vara så utröttande.

Lördagen började med promenad på byn och jag hittade ett par nya skor. Måste påpeka att jag hatar skor och att det är absolut det värsta jag vet men denna dag hade jag verkligen lyckan med mig och handlade skor som ska (förhopningsvis) hålla hela våren. Vet inte vad jag gör men jag kan verkligen konsten att slita ut skor.
Fika pause hos Löfgrens och sen gick vi hem och kollade lite på matchen HV vs. Timrå. Jo, självklart blev det storskräll för HV med 7-0.
Därefter gick vi till Margo och Kalle för middag och Melodifestival. Melodifestivalen är ju en total jäkla katastorf, fattar inte hur fan Carloine af Ugglas kunde gå vidare. Gillar inte henne och jag gillade inte låten. Börjar fundera på om jag verkligen kommer orka kolla på finalen, när den nu är...

Idag har vi varit hos familjen Linevid och kidsen har lekt och vi vuxna har umgåtts. Där alltid så trevligt att träffa dem och maten vi får är åxå alltid lika god. Tack för en skön dag!

Nu är vi hemma och det är ganska skönt. Har hunnit rensa förrådet och städat här hemma. Älskar ju som alla vet att vara hemma när det är nystädat!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Vad fin din blogg är nu då!! Allra helst med den jätte fina bilden på familjen Grillfors!!
Jag vill verkligen bojkotta denna melodifestival, men det hör ju lixom till tradition att titta på den.
Saknar dig gumman och jag ska försöka ringa dig någon dag. Men det verkar som att vi båda lever ett rätt så hektiskt liv!!
Kramar på dig!!

Anna sa...

Tänker på att ringa dig åxå nästan varje dag. Hade funderingar idag men upptäckte att klockan redan var för mycket. Vi skulle ju behöva bestämma hur vi ska göra med vår lilla weekend! Vi höres, kram